Suc natural obtinut din suc concentrat

Suc natural obtinut din suc concentrat

septembrie 14, 2018 Produse 0
portocale

Suc natural 100% ,cat de natural este si ce valoare nutritionala are?

Concentrat sau NFC (not from concentrate)

In comert se gasesc diferite sucuri naturale cu specificatia 100% natural. Foarte adevarat, produsul de baza este natural, dar valoarea nutritionala initiala este adusa undeva spre 0 sau pe minus. Pe etichetele din comert veti observa scris PRODUS DIN SUC CONCENTRAT. Sucul concentrat este obtinut prin extractia apei prin procesul de evaporare,obtinandu-se o pasta denumita concentrat. Vitamina C ,un nutrient esential se pierde la expunerea sucului la o temperatura mai mare de 60 grade Celsius. Apa se evapora la 100 grade celsius…exact…si vitamina C se pierde. De fapt , vitaminele si mineralele sunt sensibile la caldura si oxigen, vitamina C fiind cea mai sensibila, isi pierd formele si calitatile existente la sfarsitul unui astfel de tratament. Dupa obtinerea concentratului, din motive de reducere a costurilor de depozitare si transport, pentru refacerea sucului natural de fapt in forma naturala se adauga apa care s-a evaporat, dar nu si nutrientii.Asta in cel mai bun caz! Mai jos aveti exemple de etichete aflate in comert pe care dumneavostra le consumati frecvent.

suc concentrat

Noi, echipa FRESHFREEZE , alegem produsele noastre din copaci si le transportam in vehicule echipate cu recipiente speciale.Stoarcerea se face prin presare la rece , nu este aplicat tratament termic, dupa care este imbuteliat si congelat.

Am baut sau am fost indemnati sa bem sucuri concentrate, pudra si nectar multi ani de zile. Dar acum ne revine ca ar trebui sa bem intotdeauna sucuri proaspete stoarse imediat, fara pasteurizare, tratament termic, astfel incat sa obtinem cea mai mare parte din gustul si sanatatea REALA sau trebuie sa preferam sucurile de fructe proaspat stoarse si congelate care mentin gustul si sanatatea cel mai apropiat de cel pe care il stoarceti proaspat acasa. Aceasta este ceea ce urmarim!

Prin urmare spunem suc 100% REAL , NU CONCENTRAT!

Echipa FRESHFREEZE va propune urmatoarele produse

suc de lamaie 100% REAL NFC (nu din concentrati) nesupus PASTEURIZARII (tratament termic de peste 80 grade Celsius) portocale

suc de portocale 100% REAL NFC (nu din concentrati) nesupus PASTEURIZARII (tratament termic de peste 80 grade Celsius)

suc de rodie 100% REAL NFC (nu din concentrati) nesupus PASTEURIZARII (tratament termic de peste 80 grade Celsius)

Pentru comanda si informatii accesati www.sucdelamaie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *